Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Fnatic frigiver det meste af sin Apex Legends liste

Det vil udforske et andet hold til år 4 i ALGS.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fnatic har meddelt, at det effektivt frigiver det meste af sin Apex Legends liste. Holdet har udtalt, at mens spillerne forbliver under kontrakt indtil videre, får tre medlemmer lov til at udforske nye muligheder forud for år 4 af Apex Legends Global Series.

Med hensyn til hvem der frigives fra Fnatic, er de tre medlemmer; Takamasa "Meltstera" Kawai, Yuto "UmichanLoveti" Narita og træner Hiroki "Kamaneko" Kimoto. Det eneste medlem af holdet, der er tilbage, vil være Yuga "YukaF" Horie.

Om denne beslutning udtalte Fnatic: "Alle tre har været en afgørende del af vores kerneliste i denne sæson, og ingen af dette års præstationer ville have været mulige uden deres ubarmhjertige indsats.

"Fra højtrykssituationer til uforglemmelige sejre er vi ekstremt taknemmelige for hvert medlems bidrag til Fnatic Apex og ønsker dem alt det bedste fremover."

Fnatic stiller med et andet hold til år 4 i ALGS, men hvad angår hvem der spiller på dette hold, er det stadig uklart.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold