Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Fnatic skiller veje med sin Rainbow Six: Siege liste

Det vil vurdere andre muligheder og regioner i scenen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fnatic har meddelt, at de har skilt veje med deres nuværende Rainbow Six: Siege liste, og at de nu vil udforske andre muligheder på scenen, herunder ved at vurdere andre regioner i håb om at finde et sted, hvor de kan levere langsigtet bæredygtighed og præstationsbaseret succes.

Fnatic udtaler: "Som organisation er vi forpligtet til at levere resultater og skabe værdi for vores fans, men vi ved, at vi ikke har levet op til dette. Når vi ser frem mod næste år, ønsker vi at sikre, at vores resultater matcher vores ambitioner om at være tilbage i det internationale kredsløb og konkurrere om trofæer. Hvilket vi ved, er, hvad I, fansene, også ønsker at se fra os."

Det britiske esportshold havde senest en liste over japanske spillere, hvor det konkurrerede i den asiatiske og oceaniske region. Denne beslutning tyder på, at Fnatic vil søge at vende tilbage til Vesten for konkurrencedygtige Rainbow Six, uden tvivl med øjne på enten Europa eller Sydamerika, da nogle af de bedste og mest succesrige hold i verden har tendens til at være baseret i disse regioner i øjeblikket.

Fnatic har dog sagt, at de ikke ønsker at skille sig af med hvert medlem af deres tidligere hold, da de undersøger måder at beholde Etienne "Mag" Rousseau på og beholde ham i Fnatic-økosystemet fremover. Vi er lovet yderligere opdateringer på denne front i den nærmeste fremtid.

Rainbow Six: Siege
Photo: Fnatic

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold