Dansk
Gamereactor
lifestyle
The Boys

Fodboldfans sammenligner sjovt Cristiano Ronaldo med Homelander

Alt sammen på grund af atletens kontrol over det stablede portugisiske landshold.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de mest sjove historier, der er kommet ud af den igangværende Euro 2024 fodboldturnering, er, hvordan fans nu sammenligner Portugals Cristiano Ronaldo med The Boys ' Homelander.

Sammenligningerne nåede kogepunktet i går aftes, da Ronaldo blev drillet og gjort grin med for at sætte sig på det portugisiske landshold, kræve næsten hvert frispark og dødbolde for sig selv og undlade at konvertere nogen til mål. Han missede også flere klare chancer samt et straffespark, og mens meget af dette kan tilskrives Sloveniens målmand Jan Oblaks genialitet, plastrer fans i stedet Ronaldos ansigt over flere latterlige The Boys øjeblikke med Homelander i hovedrollen og ser ham misbruge resten af de portugisiske spillere.

Sammenligningerne kommer for det meste, da det portugisiske hold har meget talent, men mange synes at tro, at de bliver handicappet for at fodre den aldrende 39-årige superstjerne med chancer for at score og kræve ære. Derfor er disse Homelander-memes dukket op og taget internettet med storm. Du kan se nogle gode nedenfor, som spottet af IGN.

Dette er en annonce:

Da Portugal formåede at besejre Slovenien til sidst efter en straffesparkskonkurrence, vil vi uden tvivl være i vente for flere memes som dette senere på ugen, når Portugal kaster ned med Frankrig fredag aften.

The Boys
Shutterstock
Dette er en annonce:

Relaterede teksterIndlæser mere indhold