Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lords of the Fallen (2014)

Fokus på opdagelse i Lord of the Fallens DLC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Action-rollespillet Lords of the Fallen får mere indhold i form af DLC, og der kastes en smule lys over, hvad vi kan forvente af dette i et interview med GameInformer , hvor spillets producer, Tomasz Gop, fortæller en smule mere om franchisens fremtid.

Her fortælles det, at udvidelsen vil fortælle historien om folkene der stod bag den gud Adyrs fald. Her vil der blive budt på labyrintiske omgivelser, der ansporer til opdagelse. Disse vil naturligvis belønne spilleren med mere loot i form af udstyr og våben. Der vil dog ikke være nye evner at finde i pakken.

Om denne udvidelse bliver den eneste til spillet, vil produceren hos CI Games endnu ikke afsløre, ligesom der endnu ikke er fastsat en udgivelsesdato.

Lords of the Fallen (2014)

Relaterede tekster

Lords of the FallenScore

Lords of the Fallen

ANMELDELSE. Skrevet af Richard Imenes

Deck 13 and CI Games har smækket det første rigtigt udfordrende spil til de nye konsoller sammen. Gamereactors udsendte døde ret meget i Lords of the Fallen.

1
Fokus på opdagelse i Lord of the Fallens DLC

Fokus på opdagelse i Lord of the Fallens DLC

NYHED. Skrevet af Lee West

Action-rollespillet Lords of the Fallen får mere indhold i form af DLC, og der kastes en smule lys over, hvad vi kan forvente af dette i et interview med GameInformer ,...

5
Lords of the Fallen kommer til Android og iOS

Lords of the Fallen kommer til Android og iOS

NYHED. Skrevet af Lee West

City Interactive har via Twitter nu afsløret, at Lords of the Fallen kommer til Android og iOS med beskeden: "Console and PC RPG #LordsoftheFallen will be released on...Indlæser mere indhold