Dansk
Gamereactor
nyheder
Sniper Elite 4

Folkene bag Sniper Elite køber filmstudie til $100 millioner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At spiludviklere ønsker deres spilserier fortolket som store Hollywood-spillefilm er så sandelig ikke noget nyt, og en række større samarbejder imellem udgivere og filmstudier er da også undervejs, men alligevel formår udgiver og udvikler Rebellion at gøre noget som sjældent er set i branchen, hvis nogensinde - de har købt deres eget filmstudie.

Via en pressemeddelelse sendt til GamesIndustry fortæller at de har skabt et nyt gigantisk filmstudie på over 2300 kvadratmeter i Oxford, England.

De har allerede to store projekter i gang baseret på rettigheder studiet ejer. De er ved at lave en film baseret på tegneserien Rogue Trooper og en tv-serie baseret på Judge Dredd kaldet Mega-City One.

"This studio purchase is incredibly exciting, not just for Rebellion but for the global film and television industry that is booming but in desperate need of further infrastructure to cope with the demands for new and engaging content," fortæller CEO Jason Kingsley.

Studiet forventes at stå færdigt tidligt næste år.

Sniper Elite 4

Relaterede tekster

8
Sniper Elite 4Score

Sniper Elite 4

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Karl Fairburne er tilbage for at slagte flere nazister, og denne gang foregår det i en mere åben verden. Magnus anmelder...Indlæser mere indhold