Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Football Manager 2011

Football Manager 2011 i november

Godt nyt til alle sofatrænere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Glem alt om FIFA og Pro Evolution Soccer. Rigtige fodboldnørder spiller Football Manager, og det vil nok glæde alle landets sofatrænere at høre, at den næste udgave i serien, Football Manager 2011, nu har fået en udgivelsesdato. Spillet udkommer den 5. november.

Indtil videre gælder den dato kun for Storbritannien, men vi antager at den danske udgivelse finder stede nogenlunde samtidigt.

Der er rigeligt med nyheder i den nye udgave af spillet. Blandt andet byder 2011-versionen på et nyt system til kontraktforhandlinger, der blandt andet byder på bonus-klausuler og frikøbspriser, i tilfælde af de store europæiske klubber vil byde på dem.

Nyt er også det såkaldte Dynamic League Reputation, et system der tracker klubbernes succeser på nationalt niveau. Jo bedre omdømme din nationale liga har, jo bedre mulighed har du for at tiltrække udenlandske spillere.

Football Manager 2011

Relaterede teksterIndlæser mere indhold