Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Football Manager 2013

Football Manager 2013-dato

Forudbestil og få beta-adgang

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sega har sat dato på det kommende Football Manager 2013 - sofatrænere kan se frem til at kaste sig over den seneste udgave af spillet den 2. november i år.

Men faktisk kan inkarnerede fans få fingrene i spillet inden da. Forudbestiller man (både digitalt og fysisk), får man nemlig adgang til en betaudgave af spillet to uger før udgivelsen, skriver MCV. Betaversionen indeholder al funktionalitet og data fra det fulde spil, og det er muligt at beholde sit savegame mellem de to.

"Vores fans er rigtig gode til at fortælle os hvad de gerne vil have, og en af de ting vi konsekvent hører fra dem, er et ønske om en tidligere udgivelsesdato", siger Sports Interactive studio director Miles Jacobson.

"Og selvom vi helt nøgternt set ikke kan give dem præcis hvad de efterspørger, så er denne betaudgave den næstbedste løsning: et fuldt spilbart Football Manager, som de kan få fingrene i to uger før det færdige spil lander".

Football Manager 2013

Relaterede tekster

Football Manager 2013Score

Football Manager 2013

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Damholt

Alle fodboldnørders yndlingstidsrøver er klar i en ny version, der faktisk tilbyder at stjæle lidt mindre tid end sædvanligt.Indlæser mere indhold