Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Football Manager 2013

Football Manager er blevet kopieret over 10 millioner gange

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Miles Jacobsen og resten af Sports Interactive, der står for udviklingen af Football Manager-serien, må efterhånden have vænnet sig til at se deres populære spil blive kopieret, og alligevel må det komme som lidt af et chok at Football Manager 2013 nu er blevet kopieret 10 millioner gange.

I en tale til London Games Conference, fortalte Jacobsen, at det crack-team som havde cracket spillet, ikke havde fået fjernet den ip-sporing der lå i spillets kode, hvilket betød at Sports Interactive kunne holde øje med piratkopierne.

Derfor kunne han også fortælle at 3,2 millioner af kopierne var fra Kina, 1,05 millioner var fra Tyrkiet og 781.785 var fra Portugal. Den sjoveste, eller måske mest tragiske detalje, var dog at en enkelt kopi rent faktisk var foretaget fra Vatikanet.

Miles kunne ligeledes fortælle at man ikke regnede hver kopi som et tabt køb, men at man stadig forventede at kopierne havde kostet udvikleren $3.7 millioner i tabt fortjeneste.

Football Manager 2013

Relaterede tekster

Football Manager 2013Score

Football Manager 2013

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Damholt

Alle fodboldnørders yndlingstidsrøver er klar i en ny version, der faktisk tilbyder at stjæle lidt mindre tid end sædvanligt.Indlæser mere indhold