Dansk
Gamereactor
nyheder
For Honor

For Honor får ikke dedikeret next-gen version

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft har været lidt inkonsekvent i forhold til at afsløre overfor spillerne, hvilke af deres spil der får dedikerede next-gen versioner i løbet af det næste stykke tid. The Division 2 står eksempelvis ikke til at blive optimeret til de nye platforme, og det gør For Honor som sådan heller ikke.

Via et indlæg på spillets forum har udviklerne bekræftet, at For Honor bliver "enhanced" på de nye platforme, men der er ikke tale om forbedringer der udelukkende er tilgængelige på de nye platforme. I stedet er der tale om de samme forbedringer som man i dag kan finde på PlayStation 4 Pro og Xbox One X.

"Today, we are happy to announce that For Honor will be headed to next-generation consoles. We can now confirm our next-gen backward compatibility and are very excited to provide, through it, an enhanced For Honor experience to next-gen players as we enter this new chapter for the gaming industry."

Det er blandt andet 4K-opløsning (på Series X og PS5), reflektioner i vand, bedre draw distance og flottere teksturer.

For Honor

Relaterede tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Et friskt pust for Ubisoft. Et friskt pust for multiplayerspil.

2
For Honor kommer til Xbox Game Pass

For Honor kommer til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Normalt får vi en del spil præsenteret til Xbox Game Pass i begyndelsen af måneden. Men nu er spillene til starten af juni afsløret, og vi får kun præsenteret fire af...Indlæser mere indhold