Dansk
Gamereactor
nyheder
For Honor

For Honor får snart en gratis prøveperiode

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den fjerde sæson i For Honor senere på måneden, og i den anledning får spillet en gratis prøveperiode. Her vil spilleren få adgang til det fulde spil i en begrænset periode, og skulle man ønske at fortsætte efter perioden vil ens fremskridt flytte med over.

Den gratis prøveperiode vil komme på både PC, PlayStation 4 og Xbox One, og det vil være muligt at prøve alt det indhold som spillet tilbyder. Den gratis prøveperiode starter den 9 november og slutter den 12, og skulle du ønske at fortsætte efter denne periode vil spillet desuden have 60% rabat.

Hvis du i forvejen ejer For Honor og ønsker at få dine venner til at prøve det i den gratis periode, vil der være et såkaldt Warrior Training Program tilgængeligt, hvor, hvis du grupper op sammen med dine venner der aldrig har prøvet spillet, vil blive belønnet med 5,000 stål hvis i tager fem kampe sammen.

Spillets fjerde sæson lander den 13 november, og vil blandt andet tilføje nye baner og helte samt spiltypen Tribute, der er en 4-mod-4-spiltype hvor spillerne skal kontrollere tre punkter.

For Honor

Relaterede tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Et friskt pust for Ubisoft. Et friskt pust for multiplayerspil.

2
For Honor kommer til Xbox Game Pass

For Honor kommer til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Normalt får vi en del spil præsenteret til Xbox Game Pass i begyndelsen af måneden. Men nu er spillene til starten af juni afsløret, og vi får kun præsenteret fire af...Indlæser mere indhold