Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III: Reaper of Souls

Forbes er kommet til at afsløre at Diablo III kommer til Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Godt nok har Blizzard tidligere benægtet at Diablo III skulle være undervejs til Nintendo Switch, men nu viser det sig at det faktisk er tilfældet. Diablo III ankommer som en "Eternal Collection" på platformen senere på året, og den indeholder sågar eksklusivt indhold...

Det blev nemlig spottet af brugere på Reddit at Forbes kom til at slippe en artikel i omkring et minut der bekræftede spillets eksistens, for så hurtigt at tage den ned igen.

Samlingen indeholder Reaper of Souls og Rise of the Necromancer, såvel som alt andet tilføjet indhold, men vil dog koster fuld pris, altså $59.99.

Til gengæld kan man få fingrene i et Ganondorf-sæt, en Tri-Force-portrætramme og Echos of the Mask-vinger. Desuden kan fire spillere spille på én Switch-konsol, og man kan også spille trådløst online. Du kan se Ganondorf-sættet herunder.

Diablo III: Reaper of Souls

Relaterede tekster

1
Sæson 11 af Diablo III er begyndt

Sæson 11 af Diablo III er begyndt

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Diablo IIIs sæson 11 er undervejs, hvilket også er den anden sæson på konsollerne. En af de nye tilføjelser i denne forbindelse er selvfølgelig Necromancer-klassen og du...Indlæser mere indhold