Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Firewatch

Ford stjæler Firewatch-billeder til ny kampagne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har set forskellige firmaer uden for spilbranchen ære spil før, men disse initiativer plejer som regel at være... ja, lovlige. Sådan forholder det sig ikke med Fords nye reklamekampagne.

Kyle Daigle, en almindelig borger, modtog for nylig en email fra Ford, da han er skrevet op til deres email-liste, og han synes godt nok at han kunne genkende billederne i baggrunden. Derfor videresendte han emailen til Panic Inc:

Firewatch

Ser tårnet og de brændte farver genkendelige ud? Det er fordi at det har Olly Moss lavet til spillet Firewatch, der udkom senere på året. Udvikleren Campo Santos Sean Vanaman har derefter bekræftet, at Fords brug af billeder fra deres spil ikke er lovligt.

Game Informer kontaktede derefter Fords marketingschef Sean Western, der påstår at de har fundet billederne på WideWallpaper.info.

Firewatch

Relaterede tekster

FirewatchScore

Firewatch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Magnus kigger indgående på Campo Santo's emotionelle rutsjebanetur, og har næsten kun rosende ord til overs.

1
Firewatch har solgt en million kopier

Firewatch har solgt en million kopier

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Sidste marts, en måned efter udgivelsen, rundede Firewatch en stor milepæl på hele 500.000 solgte kopier. En meget imponerende bedrift. Men det stoppede ikke her. Campo...

0
Firewatch får fysisk udgave

Firewatch får fysisk udgave

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Firewatch har været en stor succes for Campo Santo, og derfor har de både ekspanderet med officiel artwork, en Xbox One-udgave og flere opdatering til spillet siden...Indlæser mere indhold