Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable

Forfatter på Control og Dishonored skal stå for historien i Fable

Der har været meget stille omkring Playground Games' reboot siden afsløringen i 2020.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Playground Games har siden lanceringen af Forza Horizon 5 tilbage i november været travlt optaget med at forfine det i forvejen succesfulde spil. Den britiske udvikler har dog også et separat hold, der i øjeblikket arbejder på udviklerens første RPG.

Det drejer sig selvfølgelig om Fable - den længe ventede reboot af serien, som oprindeligt blev skabt af Lionhead Games. Desværre har vi ikke set meget til spillet udover en kort teaser trailer, der blev fremvist for mere end to år siden.

Nu har vi dog fået et lille livstegn fra spillet. Det kommer fra Anna Megill, der tidligere har været forfatter på Control, Dishonored: Death of the Outsider og Murdered: Soul Suspect. Hun afslører nu, at hun er blevet "Narrative Lead" hos Playground Games med ansvar for det kommende Fable.

Det virker derfor til, at spillet stadig er vel undervejs, om end det da ville være rart snart at se en trailer. Måske The Game Awards ved årets slutningen bliver tidspunktet?

Fable

Relaterede teksterIndlæser mere indhold