Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears of War 3

Forsinket Gears 3-DLC ude nu

Og gratis baner senere på måneden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kunne i går fortælle at Gears of War 3-udvidelsen Horde Command Pack var blevet forsinket. Forsinkelsen blev heldigvis temmelig kort, for pakken landede nemlig på Xbox Live i går aftes.

Pakken indeholder tre nye baner, tre nye spilbare figurer, to nye våben-skins, nye fæstningsopgraderinger til Horde-mode og en stak nye achievements.

Samtidigt har Epic meddelt, at de senere denne måned - nærmere bestemt på Thanksgiving - udgiver en gratis banepakke med fem nye multiplayer-baner.

Navnet på pakken er Versus Booster Map Pack, og den indeholder nye udgaver af to baner fra det første Gears of War, kaldet Clocktower og Swamp, samt tre nye baner ved navn Azura, Rustlung and Blood Drive.

Og netop de tre sidstnævnte er også med i Horde Command Pack, altså den, der lige er udkommet. De ekstra figurer og Horde-fæstninger er dog ikke med i den kommende gratispakke.

Gears of War 3

Relaterede tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Sidste kapitel i historien om Marcus Fenix og hans krigstandhjul. Slutter Gears of War-serien af med det forventede brag? Få svaret her når vi anmelder Gears of War 3.

Gears of War 3 til PS3 er lækket online

Gears of War 3 til PS3 er lækket online

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Gears of War-serien er en af Microsofts mest ikoniske serier, så at se serien på PlayStation ville være lige så unaturligt, som at se Nathan Drake hænge ud med Master...Indlæser mere indhold