Dansk
Gamereactor
lifestyle

Forskere har fundet mikroplast i mænds penisser

Gæt det er tid til at stoppe med at spise min mad, drikke og tøjemballage.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig fandt forskere og forskere foruroligende mængder mikroplast i mænds testikler, og nu ser man på den anden store del af de mandlige kønsorganer, ser det ud til, at mikroplast også kan findes der.

Ifølge forskere, der talte med Sky News, I 80% af prøverne taget af penisvæv blev der fundet mikroplast på op til 2 mikrometer (så lille som to tusindedele af en millimeter). "Påvisning af mikroplast i penisvæv rejser forespørgsler om konsekvenserne af miljøforurenende stoffer på seksuel sundhed," siger forskere.

"Vores undersøgelse præsenterer en banebrydende undersøgelse af tilstedeværelsen af mikroplast i penisvæv," tilføjede de. Den fundne mikroplast bestod stort set af polyproplen, polyethylen og terephthalat, som hovedsageligt anvendes i emballage.

Mikroplast kan komme ind i vores krop gennem mad, den luft, vi indånder, eller endda det, vi rører ved, så det er svært at undgå dem, men forskere håber, at vi kan mindske deres tilstedeværelse ved at kaste lys over de problemer, de kan forårsage.

Dette er en annonce:
Forskere har fundet mikroplast i mænds penisser


Indlæser mere indhold