Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 16

Første eSports-spiller i Premier League

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Professionelle FIFA-spillere begynder langsomt at gøre indtog i fodboldverdenen, og nu følger englænderne trop. Det engelske Premier League-hold, West Ham United, er nemlig blevet det første engelske hold til at skrive kontrakt med en eSports-spiller. Sean "Dragonn" Allen har nu sluttet sig til holdet, og har fået trøjenummer 50.

Allen streamer tit FIFA 16 via Twitch, og skal i dag spille i Gfinity Arena, som led i Play Like a Legend-turneringen. Dette er hans første kamp som en del af West Ham United.

Allen forklarer i en pressemeddelelse, at dette er et stort skridt fremad for hans karriere, og at han vil forsøge at eftergøre fodboldholdets succes i Premier League i årets diverse FIFA-turneringer.

Dette er ikke første gang at en eSports-spiller bliver samlet op af et professionelt fodboldshold, for tilbage i februar skrev den 22 årige englænder David Bytheway kontrakt med den tyske klub Wolfsburg. Derfor kan vi roligt antage, at eSports-spillere vil blive en integreret del af flere professionelle fodboldklubber fremadrettet.

FIFA 16

Relaterede tekster

FIFA 16Score

FIFA 16

ANMELDELSE. Skrevet af Ricardo C. Esteves

Efter sidste års skuffelse, vender FIFA tilbage i god form

0
Ugens Kamp: PSG vs. Arsenal

Ugens Kamp: PSG vs. Arsenal

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Denne uges Match of the Week er et stort europæisk opgør imellem Paris' fineste imod selveste Arsenal. Der trækker op til et godt gammeldags opgør imellem franskmænd og...Indlæser mere indhold