Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Første etape af Danmarksmesterskabet i Tekken 7 løber af stablen til november

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Professionel Tekken 7 er vokset eksponentielt i Danmark i år. Udover voksende månedlige turneringer i både den ene og den anden ende af landet, har YouSee nu også annonceret en officiel dansk liga i kampspillenes nuværende ukronede konge. Esport og kampspil er måske ikke så langt fra hinanden som mange hvisker om.

DM i Tekken 7 bliver en point-baseret liga, bestående af seks begivenheder indtil maj, hvor de otte bedste spillere mødes for at finde ud af hvem der er Danmarks bedste Tekken-spiller. Første turnering finder sted d. 9 november, ved femte udgave af Nørrebrohallens månedlige Tekken 7 og Guilty Gear Xrd: Revelator begivenhed Demoman Dojo.

Holdet bag Demoman Dojo har stykket en voldsom video sammen til fordel for turneringen, som foruden at være første etape af DM i Tekken 7, også er en del af Tekken World Tour. Hvis du tror du har modet og evnerne til at komme til tops, kan du skrive dig op til både Tekken 7 og Guilty Gear Xrd: Revelator her.

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold