Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Første indtryk af Starfield slår åbenbart alle forventninger

Men tag stadig disse indtryk med et gran salt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er vist ingen tvivl om at Starfield bliver et gigantisk spil, og at Bethesda har været ret ambitiøse, men bekymringen er ligeledes at de ligeledes er kommet til at falde for den typiske fælde, nemlig at designe en verden der er gigantisk, men kedelig, eller livløs.

Spillet er lige nu i en testfase, og vi har nu hørt nogle af de første reaktioner fra de få heldige der sidder og tester noget der ligner en færdig version. I den seneste udgave af XNC Podcast (via Insider Gaming) siger Colt Eastwood at ifølge en række af disse testere, så slår spillet alle forventninger:

"Eastwood said quite clearly that he doesn't want to accidentally oversell Starfield, Bethesda Game Studios' upcoming sci-fi RPG, but what he's hearing is extremely positive. In fact, he's directly suggested that even players who were originally apprehensive about Starfield have had their opinions completely swayed for the better. Apparently, Starfield takes what BGS did so well with Elder Scrolls and Fallout and improves on it immeasurably."

Det lyder ret godt, og vi afventer med spænding en lanceringsdato, der forhåbentlig afsløres inden alt for længe.

Starfield

Relaterede teksterIndlæser mere indhold