Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III: Reaper of Souls

Første store opdatering til Diablo III: Reaper of Souls i morgen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard er klar med den store patch 2.1.0 til Diablo III: Reaper of Souls, der bliver rullet ud i morgen. Patchen tilføjer blandt andet de længe ventede Seasons, spillets svar på de gamle ladder-rangstiger fra Diablo II, hvor det handler om hurtigst at nå til det maksimale level med en ny figur, med store belønninger undervejs.

Patchen tilføjer også de nye Greater Rifts, en ny type af de tilfældigt skabte Rift-dungeons, der fortsætter i det uendelige og bliver sværere og sværere, jo længere man kommer.

Dertil kommer der et nyt miljø, kaldet Cesspools, der kan optræde i både almindelige og Greater Rifts. Kig forbi Battle.net for at få de fulde patch-noter.

Diablo III: Reaper of Souls

Relaterede tekster

1
Sæson 11 af Diablo III er begyndt

Sæson 11 af Diablo III er begyndt

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Diablo IIIs sæson 11 er undervejs, hvilket også er den anden sæson på konsollerne. En af de nye tilføjelser i denne forbindelse er selvfølgelig Necromancer-klassen og du...Indlæser mere indhold