Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars 2

Første udvidelse til Guild Wars 2 annonceret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Heart of Thorns er navnet på den første udvidelse til det populære MMO-rollespil Guild Wars 2. Denne blev annonceret på ugens Pax South-messe.

En smule detaljer er blevet udsendt gennem den officielle Guild Wars 2-hjemmeside.

Der loves nyskabelser i forhold til mastery-systemet for karakterer med et højere niveau end level 80. Så loves der jungleeventyr i hjertet af Maguuma Jungle med nye udfordrende gruppemissioner, boss-kampe, events, historie-events og meget mere.

Der vil selvfølgelig også blive budt på nye evner, våben og specialiseringer i Heart of Thorns-udvidelsen. Inklusiv en ny PvP-del kaldet Stronghold.

Annonceringen blev naturligvis fulgt til dørs af nye billeder og en trailer, som du kan kigge med på herunder. Der er endnu ikke en officiel udgivelsesdato.

Guild Wars 2Guild Wars 2
Guild Wars 2Guild Wars 2
Guild Wars 2

Relaterede tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jostein Holmgren - GR NO

Her er Guild Wars 2-dommen! Efter uger i betaen og flere dage med det endelig produkt, er Jostein parat med anmeldelsen.

Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

ArenaNet har netop udgivet en gameplay-trailer for den kommende udvidelse til Guild Wars 2 kaldet Path of Fire. I denne udvidelse vil du blandt andet skulle tage ud i...Indlæser mere indhold