Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Fortnite Championship Series kan prale af en præmiepulje på $7,7 millioner i 2024

Og vil indeholde tre Majors plus et personligt live globalt mesterskab.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic Games har løftet gardinet og annonceret masser af oplysninger vedrørende 2024 Fortnite Championship Series. I et nyt blogindlæg får vi at vide, at 2024-sæsonen vil indeholde en mega præmiepulje på $7.675.000, der vil blive delt ud til konkurrenterne i løbet af året, herunder ved tre Majors, forud for den personlige Global Championship i slutningen af året.
Denne sæson vil igen bruge et Duos-format, hvor spillerne skal være mindst Platinum 1 i Ranked Battle Royale for at få adgang til FNCS. Herfra vil spillerne konkurrere i åbne kvalifikationskampe om at optjene pladser i semifinalerne i de respektive tre majors, hvor position og optjente point vil afgøre, om en spiller tjener en plads i Global Championship, eller om de gik glip af det helt. Der vil ikke være en Last Chance Major i år, så hvert point vil være vigtigt.

Hvad angår datoer, vil Major 1 køre mellem 26. januar og 24. februar, Major 2 mellem 12. april og 12. maj og Major 3 mellem 14. juni og 28. juli. Epic har endnu ikke bekræftet detaljer og datoer vedrørende Global Championship.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold