Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Fortnite-organisationen Team Atlantis vil officielt lukke

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fortnite er fortsat et gigantisk spil, men dets popularitet, særligt i esportens verden, er faldet en smule i løbet af det sidste år, som betyder at visse organisationer er begyndt at trække sig fra spillet, deriblandt Team Atlantis.

Organisationen har afsløret via Twitter fortæller CEO Žygimantas "KNOK1" Kriščiūnas, at de trækker sig helt, og ikke bare det, de lukker helt ned.

"Due to various reasons of Covid-19, investments, and the inflated market of Fortnite, we have decided to close down the business. Every player, content creator, and everyone in management will be released from their contracts at the end of October."

Atlantis har dystet på den professionelle scene i nogle år, men deres resultater har været mindre end ideelle.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold