Gamereactor Danmark. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
nyeste
Atrás

Hardware

Kabler, skærme, harddiske, joypads, teknik

Bærbar forbundet til TV


Håber I kan hjælpe.

I dag ville min bærbare ikke starte. Den er helt død.

Jeg har den forbundet til mit tv med et hdmi stik. Bruger den kun til Netflix, Hbo og Disney. Så det er ikke noget krævende.

Den har 4gb og en opløsning på 1366 x 768. Men der står at den via HDMI outputtet kan vise full hd på et tv. Så det betyder, at jeg godt kan se netflix på mit tv i full hd opløsning med den. Er det korrekt?

Der står dette:
HDMI-outputtet kan forbindes til et HD TV eller en projektor for at vise billeder og videoer i Full HD-opløsning på en stor skærm.

Så jeg forbinder den bare til mit tv med et almindeligt hdmi stik?

Selvom den kun har 4gb så burde film og serier vel køre flydende. Det kommer vel an på min internetforbindelse? Er det ikke rigtigt.

Men tror I ikke den er fin nok til det. Har meget få penge og den koster kun 1800kr. 

Her er linket:

https://www.elgiganten.dk/product/computer-kontor/computere/barbar-computer/acer-aspire-1-cel464-14-barbar-computer/411324<!--/data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_bodytext_220624_215551_378.sdocx-->

It's not the years in your life that count. It's the life in your years - Abraham Lincoln
  • 0

For at kommentere skal du være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem nu!