Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Forvent at høre mere om Six Invitational 2023 senere i dag

Ubisoft har annonceret en meddelelse, som vil ske om et par timer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rainbow Six: Siege's Six Invitational for 2023 er stadig et par måneder væk, da den førende turnering er planlagt til februar næste år, men på trods af at dette er tilfældet, har Ubsioft nu taget til Twitter for at annoncere en meddelelse om turneringen.

Vi får ikke at vide specifikt, hvad meddelelsen vil være, men hvis vi skulle gætte, vil nogle oplysninger om formater og nøjagtige start- og slutdatoer sandsynligvis være på kortene, da vi stadig venter på at kende de specifikke datoer på nuværende tidspunkt.

Med hensyn til hvornår annonceringen finder sted, får vi at vide 17:00 BST / 18:00 CEST i dag, så sørg for at holde øje med, om du ser frem til denne turnering.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold