Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Overwatch 2

Forvent ikke at høre mere om Overwatch 2's PvE-del lige foreløbig

Det var ellers det der skulle have været det centrale "nye" ved spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Overwatch 2 blev afsløret originalt, så skete det via en innovativ ny PvE-del, og Blizzard lovede både en flot singleplayer-kampagne, og en hæsblæsende co-op del også. Men begge ting blev skrinlagt til fordel for en multiplayer, som ligner det originale Overwatch en hel, hel del.

Så hvornår kommer vi til at høre mere om det som Overwatch 2 skulle have været? Ja, der kommer til at gå lang tid. Producer Jared Neuss har slået fast via Twitter, at tidsrammen er indrettet sådan at holdet mest er fokuseret på at udvide det der er i forvejen er udgivet.

"We'll be talking about PvE and other highly anticipated features in the future but you may have to wait a bit. I know that's not a super satisfying answer, but I honestly can't say more."

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold