Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destroy All Humans!

Forvent ikke at se Destroy All Humans! på Xbox Series X eller PS5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis den kommende konsolgeneration bliver ligesom den forrige, så kan vi nok regne med at se rigtigt mange remakes, remasters, og compilations. Genudgivelser af gamle klassikere har vist sig som en profitabel vej for udgivere, der med relativt lave produktionsomkostninger og få risici kan levere store spil til et helt nyt publikum eller få nostalgikere til endnu engang at hive kreditkortet frem.

Et spil, du dog ikke skal forvente at se i første række, når PS5 og Xbox Series X titlerne rammer butikshylderne, er Destroy All Humans!

"Currently we are working on after release maintenance of the game. A next-gen port of Destroy All Humans! is not planned," lød det fra spillets Creative Directer, Jean-Marc Haessig, der dog ikke ville afvise en mulig Switch-version i et interview med Gaming Bolt.

Remaken af action spillet fra 2005 fik blandede anmeldelser, da det tidligere på sommeren udkom på PlayStation 4, Xbox One og PC, omend vores egen anmelder var vild med det. Destroy All Humans! overgik dog alligevel THQ's salgforvenninger, så hvem ved? Måske kaster de sig over Destroy all Humans! 2 næste gang.

Destroy All Humans!

Relaterede tekster

9
Destroy All Humans!Score

Destroy All Humans!

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Den seneste periode har været fyldt med genudgivelser af afpudsede spil fra fortiden - og Sebastian har her i denne lunefulde danske sommer prøvet af ødelægge menneskeheden, igen.

0
Se alt hvad du skal vide om Destroy All Humans!

Se alt hvad du skal vide om Destroy All Humans!

NYHED. Skrevet af Kim Olsen

Vi har lavet en praktisk lille video der tager et nærmere kig på hvad Destroy All Humans! er for en størrelse og ikke mindst forfor at dette remake er noget du bør glæde dig tilIndlæser mere indhold