Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Horizon 2

Forza Horizon 2 første udvidelse lanceret i dag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi syntes godt om Forza Horizon 2, hvilke du kan læse i vores anmeldelse. De smukke landskaber, den store verden og det underholdende gameplay var med til at sikre følelsen af en heltsøbt racing-pakke.

Nu er pakket dog blevet udvidet yderligere. Det sker med en ny ø, der er kendt for ubehagelige vejrforhold. Navnet er ganske passende Storm Island.

Det er ganske overraskende lykkedes udviklerholdet at holde denne tilføjelse godt skjult, indtil i dag, hvor de kunne overraske med pakken til en pris på €19,99 (€/9,99 for VIP-medlemmer.)

Herunder kan du se alt indholdet i pakken.

6 New cars (1985 MG Metro 6R4 Group B, 1992 Mitsubishi Galant VR4, Mini All4 Racing X-Raid, 2013 Robby Gordon #7 Speed Energy Drink Stadium Super Truck, Ford Ranger trophy truck, 1976 Ford Fiesta), plus new Barn Find (new hidden car).
New Storm Island map.
Over 80 New Events.
New Extreme Weather
New Ramapage Mode
New Gauntlet event
New Playground Arenas, new Bucket List and a new car meet
New Xbox Live Achievements.

Hold øje med GRTVfor noget Forza Horizon 2 Storm Island-gameplay ganske snart.

Forza Horizon 2

Relaterede tekster

Forza Horizon 2Score

Forza Horizon 2

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Med sydeuropæisk landidyl og masser af fede biler har Playground Games begået en arkade-racer, der kilder alle de rigtige steder.

2
Forza Horizon 2 med nyt fra Ferrari og Nissan

Forza Horizon 2 med nyt fra Ferrari og Nissan

NYHED. Skrevet af Lee West

Har du benzin i blodet, så nyder du ganske sikkert også Microsofts fortræffelige Forza Horizon 2 på din Xbox. Er du samtidig frisk på mere fra Ferrarri eller Nissan, så...

0
Forza Horizon 2 - Storm Island-gameplay

Forza Horizon 2 - Storm Island-gameplay

NYHED. Skrevet af Lee West

I går kunne vi fortælle at en udvidelse til Microsofts fortræffelige arcade-racer var dukket op i form af Forza Horizon 2's Storm Island. Og I dag kan vi byde på en tour...Indlæser mere indhold