Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Horizon 2

Forza Horizon 2 og Thrustmaster slår knuder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som du sikkert allerede har læst i vores anmeldelse af Forza Horizon 2 var vi ganske begejstrede for arcade-raceren. Det samme er tilfældet med vores engelske Gamereactor-kollegaer.

Hvad de dog er mindre begejstrede over er samarbejdet med deres Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition. Rattet har såkaldt 900 graders rotation, og det er en feature som Forza Horizon 2 efter forgodtbefindende selv slår til, når det lyster. Hvilket ofte resulterer i at ens Ferrari kører som en folkevogn. Det er naturligvis ikke optimalt, og vi har kontaktet Playground Games med problemet i håb om en snarlig løsning.

Hvis du sidder med rat og pedaler og oplever lignende problemer, så lad os høre det i kommentarfeltet herunder.

Forza Horizon 2

Relaterede tekster

Forza Horizon 2Score

Forza Horizon 2

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Med sydeuropæisk landidyl og masser af fede biler har Playground Games begået en arkade-racer, der kilder alle de rigtige steder.

2
Forza Horizon 2 med nyt fra Ferrari og Nissan

Forza Horizon 2 med nyt fra Ferrari og Nissan

NYHED. Skrevet af Lee West

Har du benzin i blodet, så nyder du ganske sikkert også Microsofts fortræffelige Forza Horizon 2 på din Xbox. Er du samtidig frisk på mere fra Ferrarri eller Nissan, så...

0
Forza Horizon 2 - Storm Island-gameplay

Forza Horizon 2 - Storm Island-gameplay

NYHED. Skrevet af Lee West

I går kunne vi fortælle at en udvidelse til Microsofts fortræffelige arcade-racer var dukket op i form af Forza Horizon 2's Storm Island. Og I dag kan vi byde på en tour...Indlæser mere indhold