Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 har problemer efter ny opdatering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på dagen kunne vi berette om Playground Games' nyligt udgivne opdatering til Forza Horizon 3 og den tilhørende Rockstar Energy Car Pack. Desværre er det ikke den eneste ting, som opdateringen har bragt med sig.

Mange PC-spillere har rapporteret flere store tekniske problemer, hvoraf en af dem er korrupte gemte filer, efter de har installeret den nye opdatering. De gode nyheder er dog, at udviklerne har reageret hurtigt og har derfor allerede erstattet opdateringen med en bug-fri version. De spillere der dog allerede har downloadet og installeret opdateringen bør afinstallere og geninstallere den. Den korrekte version ender med .35.2, mens den korrupte opdatering hedder .37.2.

Spillere, der har downloadet .37.2 og startet en ny gemt fil, vil derfor have en korrupt fil. Playground siger, at man bør undgå at lave nogle nye gemte filer på .37.2 og blot spille med .35.2 opdateringen. Så længe at du har en tidligere gemt fil og ikke har lavet en ny en på .37.2, vil dit gemte spil fungere korrekt.

Forza Horizon 3

Relaterede tekster

Forza Horizon 3Score

Forza Horizon 3

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Forza Horizon-serien er tilbage, og Magnus har kørt Australien tynd. Kan Forza Horizon 3 toppe sin forgænger?

3
Forza Horizon 3 får Hot Wheels-udvidelse

Forza Horizon 3 får Hot Wheels-udvidelse

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det er snart tid til at finde det inde barn løs, for Forza Horizon 3 ser nemlig ud til at få en yderst interessant udvidelse. Den kommende udvidelse byder på nye baner...Indlæser mere indhold