Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 får masser af nye achievements med kommende udvidelse

En del af dem kan også låses op uden Hot Wheels DLC.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forza Horizon 5 er det perfekte spil, hvis man elsker at jagte medaljer, rekorder eller milepæle. Hele spillets progression er nemlig bygget op heromkring, og selvfølgelig inkluderer det succesfulde racerspil også en lang række achievements, du kan låse op for på din Xbox Live-profil.

I næste uge får Forza Horizon 5 sin første store udvidelse i form af Hot Wheels, der bringer nye baner og biler baseret på det ikoniske legetøj. Samtidig inkluderes der også 28 nye achievements svarende til 500 Gamerscore med udvidelsen.

Også de spillere, der ikke er interesseret i udvidelsen, kan se frem til nye rekorder at jagte. I forbindelse med grundspillets kommende opdatering lanceres 8 nye achievements med en "værdi" af 130 Gamerscore. Du kan se alle de nye gennemførsler her.

Forza Horizon 5: Hot Wheels udkommer den 19. Juli.

Forza Horizon 5

Relaterede teksterIndlæser mere indhold