Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Motorsport

Forza Motorsport fylder 132 GB på Xbox Series X

Turn 10's kommende racerspil er tilsyneladende gigantisk, og du kan nu pre-loade det, så du er klar til launch.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de største udgivelser dette efterår er det kommende Forza Motorsport, som udkommer den 10. oktober til PC og Xbox Series X (med et forspring på fem dage, hvis du bestiller Premium-udgaven).

Nu kan spillet officielt pre-loades, og takket være dette ved vi nu, at det er et helt enormt racerspil, der kræver intet mindre end 132 GB lagerplads på Xbox Series X. På Xbox Series S er det lidt mindre krævende og skal "kun" bruge 97 GB, mens PC-versionen er på 119 GB.

Er du solgt på racerspillet, skal du altså måske til at tynde lidt ud i dit spilbibliotek. Det er også vigtigt at huske på, at den store filstørrelse meget vel kan blive endnu større, hvis Turn 10 frigiver en stor dag ét-opdatering til spillet, hvilket er meget almindeligt i dag. Vi har dog intet hørt om en sådan opdatering endnu.

Glæder du dig til racerspillet?

Forza Motorsport

Relaterede tekster

Forza MotorsportScore

Forza Motorsport

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har tilbagelagt den ene kilometer efter den anden i Turn 10's længe ventede racerspil.Indlæser mere indhold