Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Xcom: Enemy Unknown

Fra iOS til Android-special: Xcom: Enemy Unknown

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er modigt grænsende til galskab. Men Xcom: Enemy Unknown tager chancen på Android-platformen som et spil med et prisskilt på mere end et par kroner. Platformen, der elsker er notorisk kendt for pirateri, er sjældent attraktiv for fuldpris-titler.

Derfor er det ekstra spændende at se om Xcom: Enemy Unknown kan holde skansen og salgstallene. Det gik ganske godt for det turbaserede strategispil på iOS, så vi krydser fingre for en lignende succes på Android. Spillet leverer samme mekanikker og stort set samme indhold som de kendte konsol- og PC-udgaver, og det i sig selv er ganske imponerende. Forvent dog høje systemkrav for en flydende oplevelse og en solid skærmstørrelse, hvis du ikke skal ende frustreret.
Pris: Cirka 68 DKK fra Google Play - Læs anmeldelsen her.

Xcom: Enemy Unknown

Relaterede tekster

Xcom: Enemy UnknownScore

Xcom: Enemy Unknown

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Den klassiske X-Com-serie genfødes af Firaxis, og den opgave klarer de fornemt. Rasmus har mærket angstens sved.

3
Xcom: Enemy Unknown datosat til iOS

Xcom: Enemy Unknown datosat til iOS

NYHED. Skrevet af Lee West

Firaxis' glimrende strategispil Xcom: Enemy Unknown dukker, som vi tidligere har fortalt, også op til iOS. Det sker endda ganske snart. Således kan touch-spillere se frem...

4
Interview: Xcom til iPad

Interview: Xcom til iPad

ARTIKEL. Skrevet af Lee West

Til sommer vil du kunne forsvare jorden mod invasion fra rummet på din iPad. I den anledning tog vi en snak med chefdesigneren på Xcom: Enemy Unknown.Indlæser mere indhold