Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Endwar

Fraktionerne i End War

Nye screenshots fra strategispillet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft har i dag offentliggjort de tre kæmpende fraktioner i End War, det sidste spil i en række Tom Clancy-spil. Det skal lanceres til marts næste år og End War udspiller sig i år 2020 i et fiktivt tredje verdenskrigsscenario.

Europa - Enforcers Corps

Efter atomkrigen mellem Iran og Saudiarabien i 2016 og den efterfølgende energikrise, blev den europæiske føderation skabt i Vest-Europa med undtagelse af Irland og Storbritannien som forenede sig til én stor, stærk nation.

Endwar

Den europæiske føderation Enforcers Corps indeholder veteraner fra terroristbekæmpelsen og fredsbevarende styrker. De europæiske styrker har ikke ligeså gode våben og beskyttelse som amerikanerne, men er lynskarpe når det kommer til elektronisk krigsførelse, mikrobølgevåben og har bedre køretøjer.

Endwar

Producenten, Michael de Plater, beskriver dem som spillets "elvere", effektive, noget mindre blodtørstige og hurtige. Men det forudsætter naturligvis at man kan lide de mindre blodtørstige samt deres mikrobølgevåben som får fjendens hud til at boble i stedet for bare at sende dem en kugle for panden.

Russland - Spetznaz Guard Brigade

Hurtige og muntre (eller mindre muntre alt efter hvordan man ser på det) har russerne udviklet sig til verdens største olieproducent og økonomien oplever et enormt boom. Resurserne bruges på at forny og genopbygge den engang så stolte russiske armé på ny.

Endwar

Russernes Spetznaz Guard Brigade er en brutal bande. Formet efter de mange konflikter inde i Rusland, er soldaterne vant til krig og elendighed. Russernes fokus ligger på tunge våben og tungt panser. Deres køretøjer er ofte modificerede og ombygget med større og tungere våben. Desuden tøver russerne ikke med at bruge kemiske våben.

Endwar

Michael de Plater kalder russerne for spillet "orker". De bevæger sig lidt langsommere, men har kraftfulde enheder. Under End War-fasen kan russerne bruge taktiske atomvåbenmissiler, noget som europæerne eller amerikanerne ikke vælger at benytte.

USA - Joint Strike Force
En gang var USA og Europa bedste venner, men på grund af et kostbart militært våbenkapløb, er venskabet blevet byttet ud med rivaliseren. Når USA så sender Freedom Star op, en militær rumstation i omløb om jorden, kommer modsætningerne mere frem i lyset.

Endwar

Den amerikanske Joint Strike Force er en gruppe elitesoldater som er formet efter nutidens marinesoldater. De kombinerer mark- og luftangreb på en god måde og bruger små hurtige lette enheder. Desuden bruger de stealth-teknologi og mængder af robotter på slagmarken, i form af køretøjer, scoutrobotter og automatiske vagtposter.

Endwar

Michael de Plater anser amerikanerne for at svare til menneskene i et fantasy-strategispil. Gode til så lidt som muligt. Til spørgsmålet om hvad der ville ske hvis man eksempelvis gjorde amerikanerne til spillets orker, lo han bare og sagde "det ville have været helt umuligt".

Vi vender tilbage i næste uge med en ny eksklusiv opdatering om End War.

Relaterede tekster

4
Tom Clancy's EndWarScore

Tom Clancy's EndWar

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson

Tag kontrollen over Tredje Verdenskrig, og red menneskeheden fra total udryddelse. Skrivebordet er udskiftet med sofaen, og tastaturet med din stemme for det eksperimenterende EndWar er endelig landet.

Tom Clancy's EndWar

Tom Clancy's EndWar

PREVIEW. Skrevet af Jesper Nielsen

Hvad gør man, når man en kæmpe slagmark at holde styr på og hverken tastatur eller mus til rådighed? Man fyrer da bare op for snakketøjet! Det har Jesper gjort...Indlæser mere indhold