Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Back 4 Blood

Fremtidige Back 4 Blood-karakterer bliver betalt DLC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Turtle Rock er i fuld gang med at udvikle nyt indhold til Back 4 Blood, der ankom sidste år, og tilsyneladende er en ret stor succes for udvikleren. Der er allerede et Season Pass, og løftet om nye kampagnemissioner, men så er der naturligvis også nye karakterer.

Men disse bliver altså ikke gratis, men snarere betalte udvidelser. Dette er blevet bekræftet af instruktør Phil Robb i en AMA på Reddit, hvor han slog fast at karaktererne er forbundet med spillets planlagte udvidelser, og ankommer ikke separat.

Dog kan de faktisk købes separat, så du behøver ikke købe en stor, dyr udvidelse, hvis du bare gerne vil have en ekstra karakter. Desuden slog han fast, at der ikke er planer om at introducere mikrotransaktioner i spillet.

Back 4 Blood

Relaterede tekster

5
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Turtle Rock har haft nogle svære år, men denne spirituelle efterfølger til Left 4 Dead er den triumf de og vi har ventet på.Indlæser mere indhold