Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Armored Core VI: Fires of Rubicon

FromSoftware afslører systemkrav til Armored Core VI: Fires of Rubicon

Mechspillet fylder 60 GB på harddisken, men er ellers ikke specielt krævende.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

FromSoftware har afsløret systemkravene til Armored Core VI: Fires of Rubicon på PC.

Der er to forskellige sæt minimum og anbefalede specifikationer, alt afhængig af, om du vil spille med ray tracing eller ej. De forbedrede refleksioner er dog kun tilgængelig i spillets garage, hvor du justerer din mech, så det giver bedst mening at forholde sig til specifikationerne til højre i følgende opslag.

For at spille Armored Core VI skal du have 12 GB RAM og 60 GB plads på din harddisk. Som minimum bør du have et Nvidia GeForce GTX 1650-grafikkort eller tilsvarende og en Intel Core I7-4790K-processor eller tilsvarende.

Det er heldigvis ikke de højeste systemkrav, vi har set for et nyere spil, så mange fans af studiet burde kunne lege med, når Armored Core VI udkommer den 25. august. Og kan din PC ikke trække spillet, kommer det selvfølgelig også til PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Relaterede teksterIndlæser mere indhold