Dansk
Gamereactor
lifestyle
Furiosa: A Mad Max Saga

Furiosa: A Mad Max Saga skuespiller skal minde folk om, at film ikke er ægte

Nathan Jones har fået nogle grimme DM'er fra seerne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilsyneladende undlod nogle folks forældre at fortælle dem "det er bare en film", da de voksede op, og nu tror de, at skuespillere virkelig er deres karakterer i film. Nathan Jones, skuespilleren bag karakteren Rictus Erectus i Furiosa: A Mad Max Saga, er for nylig kommet under beskydning fra seerne for sin karakters handlinger.

I filmen insinueres det, at Rictus er forelsket i barnet Furiosa, hvilket er meget groft, men også føles passende for Immortan Joes underlige søn. Han gør ikke noget mod Furiosa, men det har stadig ikke forhindret påstået chikane i at finde vej til Jones' DM'er.

Jones adresserede problemet i et Facebook-opslag, hvor han skrev følgende: "Jeg har bemærket et par forespørgsler og private beskeder om min rolle i Mad Max: Furiosa, især vedrørende en scene med unge Furiosa. Det er et meget følsomt emne, og jeg vil gerne understrege, at det drejer sig om en fiktiv karakter. Detaljerne kan være ubehagelige, og som skuespiller er mit job at portrættere en karakter baseret på den instruktion og manuskript, jeg har fået. Jeg sætter pris på din forståelse og støtte til at anerkende sondringen mellem fiktion og virkelighed.

Det er forbløffende, at dette overhovedet sker, og selvom vi har set folk hade karakterer voldsomt før, bør det aldrig krydse grænsen for at chikanere den virkelige person bag karakteren. Bliv voksen, mennesker.

Dette er en annonce:
Furiosa: A Mad Max Saga

Relaterede tekster

3
Furiosa: A Mad Max Saga

Furiosa: A Mad Max Saga

FILM-ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

George Miller leverer endnu en genistreg, der godt nok ikke er på højde med den legendariske Fury Road, men alligevel imponerer på alle parametre.Indlæser mere indhold