Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mighty No. 9

Fysisk udgave af Mighty No. 9 skuffer Kickstarter-fans

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spillet, der skulle være den spirituelle efterfølger til Mega Man, Mighty No. 9, endte med at blive et middelmådigt spil, og skuffede de længe ventende fans.

Det ser dog langt fra ud til at spillets er stoppet med at skuffe. De folk, der valgte at støttede spillet økonomisk med 60 dollars eller mere, ville nemlig modtage en fysisk udgave af spillet med tilhørende manual i deres postkasse, hvilket endeligt er blevet modtaget af de mange fans.

Twitter-brugeren Wintercute har uploadet en film, hvor man kan se at spilkassen ikke er samlet og ligger i en pose sammen med manualen. Efter at have samlet spillets kasse fandt brugeren dog hurtigt ud af, at manualen ikke passer til kassen, og dermed skal ligge separat ved siden af.

Mighty No. 9

Relaterede tekster

1
Mighty No. 9Score

Mighty No. 9

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Keiji Inafune bringer den spirituelle efterfølger til Mega Man til de nyeste konsoller. Formår Comcept at tilfredsstille gamle og nye fans ved at forny en gammel serie? Anders anmelder.Indlæser mere indhold