Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rocket League

G2 Esports annoncerer alle kvinders Rocket League hold

Listen, kendt som Luna, vil konkurrere i Nordamerika.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

G2 Esports er en esportsorganisation, der virkelig har engageret sig i kvinders e-sport. Det har flere udelukkende kvindelige lister på tværs af en række titler, og dagens nyheder samler simpelthen op på det endnu mere.

Da G2 Esports nu har annonceret, at det har underskrevet et Rocket League-hold, der udelukkende består af kvinder, med dette sæt til at blive kendt som Luna, og indstillet til at konkurrere i den nordamerikanske region.

Listen består af tre personer, hvor disse er: Jaime "Karma" Bickford, Carlee "Kiaa" Eichhorst og Gio "Avenger" Sy, med Karma tappet som holdets kaptajn.

"Vores nyeste Rocket League liste, Luna, markerer vores fjerde udelukkende kvindelige hold, der er blevet annonceret inden for de sidste 12 måneder. Det gør mig enormt stolt at se os gå forrest i at skabe rollemodeller og inspiration til den næste generation," siger Sabrina Ratih, COO for G2 Esports. "Mens det i sidste ende er vores langsigtede mål at arbejde hen imod en blandet teamvirkelighed, repræsenterer denne meddelelse også vores fortsatte ekspansion på det nordamerikanske marked, som fortsat er et centralt fokus for G2."

Rocket League

Relaterede teksterIndlæser mere indhold