Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

G2 vinder the Six Invitational 2019

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ved The Six Invitational i 2018 kunne G2 løfte trofæet efter et dramatisk comeback i finalen mod Evil Geniuses, og deres næsten uforandrede hold - dog nu med Juhani 'Kantoraketti' Toivonen - kan for andet år i træk fejre verdensmesterskabet.

Vejen til finalen var ikke let. I en periode så det sort ud for de regerende verdensmestre, da de løb ind i Spacestation Gaming i kvartfinalen. De fik dog vendt kampen og vandt 2-1, men deres usikre spil fik mange til at tvivle på om, de kunne nappe mesterskabet endnu engang.

Deres finalemodstander fra sidste år, Evil Geniuses, blev slået ud i kvartfinalen af Team Reciprocity, men Reciprocity røg selv ud til G2, der genfandt storformen og nu skulle møde Team Empire i den store finale.

Det første map vil gå over i historien - ikke alene fordi det var det længste i Siege-historien. Med ubegrænset overtid skulle holdende igennem intet mindre end 22 runder i Coastline, før G2 til sidst fik sejren med 12-10.

Det andet map var Border, og endte 7-4 til Empires fordel - efter at have kæmpet sig tilbage fra at have været bagud med 5-1. Men ved det sidste map Bank viste G2 verdensklassen. De vandt med 7-1 på overbevisende vis.

Du kan fange vores interview med Kantoraketti nedenunder. Regnede du med, at G2 ville vinde?

HQ
HQ
Rainbow Six: Siege
Photo: ESL

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold