Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life: Alyx

Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter flere år med fokus på Steam-platformen, VR og andre projekter gjorde Valve sidste år comeback som spiludvikler. Og det var med maner, da Half-Life: Alyx satte nye standarder for VR-spil, og endda flere steder blev kåret som Game of the Year: blandt andet her på siden.

Forhåbentligt har det givet Valve blod på tanden i forhold til at lancere flere spil til Steam og deres Index VR-headset, men hvad med til konsol?

Reddit florerer et Youtube-klip, hvor Valve-chef Gabe Newell bliver stillet netop dette spørgsmål til et møde med en High School klasse.

"You will get a better idea of that by the end of this year," lød det korfattede svar fra Gabe Newell, der allerede har sagt gang i mange spekulationer.

Kommer Half-Life: Alyx til det kommende PSVR 2?

Har Valve noget andet i støbeskeen, som kunne blive lanceret til Konsol, såsom et nyt Portal?

Kommer der ENDELIGT et Half-Life 3?

Svarene må vi vente med at høre, og det kan selvfølgelig også være, at Valve slet ikke annoncerer nogen projekter til konsol. Men man har jo lov at håbe.

Half-Life: Alyx

Relaterede tekster

Half-Life: AlyxScore

Half-Life: Alyx

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har været lang, men Valve vender langt om længe tilbage til Half-Life-universet via det eksklusive Alyx.

0
Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Efter flere år med fokus på Steam-platformen, VR og andre projekter gjorde Valve sidste år comeback som spiludvikler. Og det var med maner, da Half-Life: Alyx satte nye...Indlæser mere indhold