Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life: Alyx

Gabe Newell bekræfter at der er "adskillige" singleplayer-spil under udvikling hos Valve

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det så sandelig ikke er alle der har haft mulighed for at spille Half-Life: Alyx, så lader spillet til at have spillet en afgørende rolle for Valve som virksomhed. Adskillige gange nu har diverse ansatte hos Valve slået fast, at der er blevet tændt en kreativ ild i dem oven på udviklingen, og der er særlig passion for at lave flere singleplayer-spil.

I et interview med 1 News fortæller CEO Gabe Newell, at der faktisk er adskillige spil under udvikling hos Valve, og at de fremadrettet vil fokusere mere på singleplayer, siden Alyx var så stor en succes.

"We definitely have games in development that we're going to be announcing — it's fun to ship games. Alyx was great — to be back doing single-player games, that created a lot of momentum inside of the company to do more of that."

Vi gav Half-Life: Alyx vores Game of the Year-trofæ for 2020, og du kan læse hvorfor lige herl.

Half-Life: Alyx

Relaterede tekster

Half-Life: AlyxScore

Half-Life: Alyx

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har været lang, men Valve vender langt om længe tilbage til Half-Life-universet via det eksklusive Alyx.

0
Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

Gabe Newell antyder Valve-spil til konsol

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Efter flere år med fokus på Steam-platformen, VR og andre projekter gjorde Valve sidste år comeback som spiludvikler. Og det var med maner, da Half-Life: Alyx satte nye...Indlæser mere indhold