Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Netgear Meural WIFI Photo Frame

Ønsker du en digital billedramme til dine familiebilleder, eller til flotte malerier? Netgear tilbyder en dyr, men genial, løsning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Bevares, mange af de "smarte skærme" vi har anmeldt gennem årene her på Gamereactor kan, til en vis grad om ikke andet, vise dine feriebilleder, eller et maleri du godt kan lide. Samsung tilbyder sågar deres Frame-inspirerede, lyssensitive pauseskærm på deres andre TV-modeller nu.

Pointen er sådan set bare, at hvis hele ideen er bare at "vise" digitale billeder i dit hjem, så kan noget så lavpraktisk som en Nest Hub gør netop det. Men hvis du tillader dig at kræve mere af den teknologi, der viser de her flotte malerier, eller yderst personligt værdifulde billeder, så findes der alternativer.

Ét af disse hedder Netgear Meural, en serie af digitale billedrammer designet af samme producent, som måske har leveret routeren til din internetforbindelse. Meural-serien repræsenterer dog et signifikant spring i en anden retning for producenten, så meget så det betragtes som værende en noget nær selvstændig del af virksomheden.

Netgear Meural WIFI Photo Frame

Vi har modtaget to forskellige Meural-produkter, og det er det ene af dem vi fokuserer på i dag, den mindre, og billigere, WIFI Photo Frame. Så lad os lige få teknikken på det rene her. Der er tale om et 15.6 tommer display, hvor hele enheden er 259x408x42 millimeter. Selve displayet er i 1080 med et tykt anti-glare lag oven på panelet. Derudover er der gestusbaseret navigation, som betyder at du bevæger dine hænder hen over en sensor for at den registrerer manipulation af brugerfladen. Derudover er der en dedikeret app, der ligeledes lader dig indstille og nørkle, WIFI5 (altså 2.4GHz og 5GHz) og Amazon Alexa-understøttelse.

Dette er en annonce:

Det vigtigste er vel først og fremmest, om hvorvidt billederne du så vælge at fremvise via den her billederamme tager sig bedre ud her, end på den førnævnte Nest Hub. Her er svaret et rungende, gjaldende "JA!". Der er en verden til forskel. Det skyldes primært skærmens førnævnte matte anti-refleksive toplag, der betyder at det er lige så synligt som papir, eller kanvas, i direkte solskin. Det ligner vitterligt ikke noget panel, det ligner ikke at det er af glas, det ligner papir, og i testperioden har det vitterligt været svært for testpersonerne at adskille Meural fra en reel billedramme med et printet billede i.

Både farvegengivelse og kontrast er desuden direkte bjergtagende, og om hvorvidt det er fra en barnedåb, eller et maleri af David Hockney, så er Meural vitterligt den bedste måde at fremvise ens billeder på, og som yder de her minder, eller bare værker, retfærdighed.

Desuden er selve rammen ret godt konstrueret, med faux-træ langs siden, men en mere subtil sort ramme rundt om. Trods sin størrelse af Meural ret let. Det eneste der virkelig vejer er foden bag på, tilsyneladende udført i ren aluminium, som kan placere rammen i enten horisontal eller vertikal position. Der er dog også beslag til hvis man gerne vil hænge det op - dog er der strømforsyning med, så kablet skal naturligvis lige gemmes væk med en skinne af en art.

Netgear Meural WIFI Photo Frame
Dette er en annonce:

Via den medfølgende applikation får du adgang til et hav af forskellige malerier, og faktisk er den også ret generøs hvad angår gratis kunst. Der er en konstant skiftende kollektion af billeder, der ikke kræver et abonnement, eller et separat køb, men der er naturligvis heller ikke noget der forhindrer dig i at downloade et billede, og så bare bruge det. Pointen er at den medfølgende app tillader dig at blive inspireret, hvis du ikke helt ved hvad du skal have sat op i rammen.

Det eneste der decideret skuffer her at den førnævnte gestusbaserede navigation. Nej, det er ikke sikkert at du rigtig vil bruge den, eftersom appen giver dig alle tilpasningsmulighederne, men hvis du nu lige går forbi, og gerne vil tilpasse noget uden din telefon, så bered dig på at blive lige så frustreret, som Google Pixel 4-ejere løbende blev når de gerne ville "swipe to skip tracks":

Men udover det? Ja, Meural WIFI Photo Frame gør præcis det den skal. Den præsenterer dine minder, eller dit favoritmaleri, på den bedst tænkelige måde, og der er virkelig en verden til forskel i hvordan de her billeder reelt set tager sig ud sammenlignet med et mere konventionelt display. Nej, helt billigt er det ikke, cirka 2500 kroner, men hvis du går op i den slags, så er det her en klar go-to.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold