Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Logitech G435 Lightspeed

Logitech har lanceret et mere livligt gaming-headset, og vi kan ret godt lide det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For cirka et år siden begyndte Logitech at tilgå den visuelle udpensling af deres G-serie produkter på en lidt anden måde. Jo, der er stadig RGB, som der er alle steder, men der var uden tvivl én på holdet bag, der rakte armen i vejret, og stillede spørgsmålet; "hvorfor er det at alle vores produkter udføres i matsort og space grey?" Spørgsmålet er ganske glimrende, for hvorfor egentlig? For at spare penge vel, naturligvis, men efterfølgende begyndte de at producere produkter i mange forskellige varianter, hvor hver så er udstyret med særligt sæt pastelfarver i rig kombination.

Resultatet er mildest talt glimrende, og det nye G435-headset lægger sig direkte i forlængelse af det koncept. Skrigblå og lyserød, hvid og lavendel, sort og neongul, ja det er smæk på, og de er alle tre igen pastelagtige i deres design, så du er simpelthen ikke i tvivl.

Først og fremmest, før vi overhovedet kommer igang med konstruktion og lyd, så et kæmpe klap på skulderen til den, eller de, ansatte, der trumfede det her igennem - egentlig personlighed i et Logitech G-produkt? Nu har man set mage!

Dette er en annonce:
Logitech G435 Lightspeed

Men det har mere at byde på, faktisk. Først og fremmest er det både lille, og vejer kun 165 gram. Takket være den strækstofbeklædte bøjle, og den solide mængde memory-skum mellem driverene og din ører, så er det her et af de letteste gaming-headsets på markedet. Her taler jeg ikke bare faktuelt, men også i den forstand at det føles lettere på hovedet end stort set samtlige andre.

På siden finder vi ret simpel styring også. En tændknap, volumenknapper og en mute-knap. Det ville have været oplagt her at bruge et hjul til volumen, og slidere til både strøm og mute, men det er småtterier. Dog er det irriterende at skulle mærke sig frem, og ikke helt vide hvilken der er hvad, når man har det på.

Du skal dog ikke rode med nogen mikrofon, for Logitech har valgt at bruge en dobbelt beamforming-mikrofon, lidt ligesom den du finder i Bang & Olufsens Portal Xbox-headset. Det betyder at der ikke er noget der stikker ud, og det er ultimativt en smart beslutning. Det har en indflydelse på lydkvaliteten, og særligt baggrundsstøj elimineres ikke med helt samme overbevisning, som eksempelvis Razers HyperClear-mikrofon. Når det så er sagt, så er resultatet overraskende solidt, og kan let gå til de fleste gaming sessions.

Dette er en annonce:

Der er både Bluetooth og Lightspeed via den medfølgende 2.4GHz dongle. Her fik vi cirka 10 timers rækkevidde, præcis som Logitech foreskrev, og deres estimat med batterilevetiden på cirka 18 timer har også holdt stik. Hverken af disse statistikker er dog synderligt imponerende, og vi har set bedre fra konkurrerende produkter. Jo, de har ofret lidt batteri for at skære vægten ned, men omtrent 24-25 timer bør man kunne forvente her, særligt når der ikke er nogen funklende RGB.

Logitech G435 Lightspeed

Så hvordan lyder det? Vi snakker 40 millimeter drivere i frekvens 20Hz-20KHz, trods den lille størrelse, og de lyder overraskende solide. Nej, der er ikke helt samme vilde bund i lyden, som man eksempelvis får med et større, tungere headset, men som et mindre seriøst alternativ, så har Logitech virkelig formået at kalibrere og positionere lyden på en tilfredsstillende måde.

Det eneste er sådan set, at headsettet er lige dyrt nok. Jo, det er trådløst, men det er ret tydeligt når man løfter det, og tager det på, at det er ment som en mere tilgængelig model, en som man kan rive lidt rundt, give til sit barn, eller ikke passe helt lige så godt på. Derfor er den estimerede pris på 799 lige i overkanten, særligt når konkurrenter som Corsair også laver trådløse produkter i samme leje.

Det forhindrer dog ikke G435 i at være sjovt at se på, sjovt at bruge og generelt ret habilt.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold