Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Keychron K2 Wireless

Vi anmelder endelig et Keychron-tastatur, og K2 Wireless er en glimrende start.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Hvis der er ét brand som Gamereactor slet ikke har haft berøring med overhovedet, men som flest taler om, når det gælder performative tastaturer, så er det Keychron. Grundet dets nordmamerikanske fokus, så findes der ikke mange medier herhjemme der anmelder deres produkter, til trods for at de er gået hen og for alvor blevet "mediedarlings" takket være dækning fra blandt Marques Brownlee og Hardware Canucks.

Og de lader til at have ramt et sweet spot, hvor de agerer Apple for mekaniske tastatuerer, hvor forbrugerne betragter som være en slags udødelig standard, og hvor deres tiltro til kvaliteten er noget nær urokkelig.

Keychron K2 Wireless

Et af de seneste skud på stammen hedder K2 Wireless, og i danske forhandlere herhjemme står det dig i bare cirka 600 kroner, 600 kroner for et trådløst (via Bluetooth godt nok) mekanisk tastatur, med en base i hård plastik med aluminium på siderne, og med nogle af mest responsive taster på markedet. Nå, nå.

Det var faktisk derfor at K2 Wireless blev Keychrons største Kickstarter-succes nogensinde, og det er let at se hvorfor. Der er tale om et uhyre responsivt men nærmest subtilt tastatur, der kun accentueres af den ene orange Escape-tast. Det ser lige så godt ud hos en seriøs filmklipper, som i en underspillet gaming-hule, en alsidighed som virkelig er sjælden at se noget sted.

Dette er en annonce:

Selve formatet er 75%, altså ikke helt det piletastofrende 60%-format, men mindre end et TKL, så det er fortsat det kompakte design, der bør appellere til dig. Det er da også ret pladsbesparende, og tager ikke meget mere skrivebordsplads end et MX Keys Mini fra Logitech. Det skal dog siges, at takket være den ret dybe aluminiumsramme, så tårner tastaturet ret højt, selv når du slår den laveste indstilling på fødderne på. Det endte faktisk med at genere mine hænder en del, og jeg anser det ikke som den mest ergonomiske skriveposition, men når det så er sagt, så er jeg mekanisk novice, og det lader til at være et gængst format. Alligevel bliver jeg nødt til at sige, at højden endte med at blive lidt af et problem for mig, og jeg blev nødt til at bruge Keychrons ellers virkelig lækre håndledsstøtte i træ.

Keychron K2 Wireless

Kompakthed er én ting, men bred funktionalitet er en anden, og her leverer Keychron også. En lille slider på siden bestemmer om hvorvidt du vil have Mac eller Windows, og du får ekstra taster med, hvis du skifte Command ud med en Windows-tast. Det er ret sejt, når nu prisen virkelig ikke er høj, og det er desuden også en slider der skifter imellem trådløs og trådet form. Det skal dog siges, at selve Bluetooth-parringen kræver at du trykker Fn+1, noget jeg tænker man let kan glemme, men som kun står i den dertilhørende vejledning.

Der er ingen 2.4GHz-forbindelse, så den hedder altså Bluetooth hvis du arbejder trådløst, men her lover Keychron så også en batterilevetid på cirka 3-5 uger fra batteriet på 4000mAh. Der er dog også RGB-belysning, som kan sættes op fra den fine software, og her, alt efter effekt, sænkes batteriet til noget der ligner 30-70 timer.

Dette er en annonce:

For at tilbyde K2 Wireless til en så billig pris, så er det Gateron switches, og du kan vælge imellem Brown, Blue og Red, hvor vores så havde Blue. Jeg ved godt at Gateron betragtes som værende budgetbrandet, men for at være helt ærlig, så er det den samme super clicky og responsive følelse i både toppen og bunden af hvert eneste anslag. Personligt er det svært at mærke forskel ved almindelig skriveopgaver, og det føles som det rigtige sted at spare umiddelbart. De her switches får så en ABS-plastikhætte på, dog kan man tilkøbe PBT-dobbeltstøbte taster hvis man ønsker det.

Keychron K2 Wireless

Pointen er sådan set bare, at de her Gateron switches føles ret lækre at skrive på, og selvom de Blues vi fik larmer en hel del, så takker dine fingrespidser dig for den mere taktile feedback hvert eneste anslag giver.

For de der 600 kroner, så er det let at se hvad entusiasterne ser i Keychrons produkter. K2 Wireless er subtilt designet, solidt fremstillet og har den her ret fede "no-nonsense" tilgang. Vi kan varmt anbefale K2 Wireless, du skal bare være sikker på at dine håndled ikke brokker sig over den uergonomiske positur.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold