Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Sonos IKEA Symfonisk (Gen2)

Sonos og IKEA arbejder sammen igen, og tak for det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Her på Gamereactor, og måske jeg selv specifikt, har vi nøje fulgt en specifik forgrening af den teknologiske udvikling, der arbejder imod en mere sømløs integration af teknologi i de størrelser vi normalt placerer i vores hjem. En Hue-pære kan gøre din gamle Verner Panton-lampe smart? En trådløs oplader der kan fæstnes på stort set alle tynde overflader i dit hjem? Dit fjernsyn viser dig kunst og lidt overfladisk information selv når det er slukket? Se, det er en form for teknologisk videreudvikling som er let at blive spændt over, eftersom det ikke bare er en specifikations- og ydeevnemæssig opgradering af hvad der er kommet før, men en måde hvorpå forskellige funktioner kombineres i én og samme ting.

Sonos' og IKEA's samarbejde opstod netop af denne grund, og vi elskede begge produkter fra Symfonisk-serien, da vi anmeldte dem begge for nogle år siden. Der er for nylig kommet flere til, såsom en slags højtalerbillederamme vi anmelder lidt senere, og så naturligvis en ny udgave af deres bordlampe.

Sonos IKEA Symfonisk (Gen2)

Ved første øjekast bibeholder den samme centrale form. Du har en Apple HomePod-lignende base i bunden dækket af mesh-kanvas, der dog nu har en lidt mere moderne knap nu, et lidt lækrere stofkabel og en fortsat ret så konkurrencedygtig pris. Ja, for Symfonisk-lampen står dig i 1699 cirka, som er omtrent det samme du skal af med for en Sonos One Gen 2, og mange af de samme højtalerkomponenter og teknologier er at finde i lampen. Mere funktionalitet, et mere subtilt ydre og uden reel prisstigning - det er stadig en ret go' deal.

Endnu vigtigere er det for hele forsvindningsnummeret, at Gen 2-udgaven er betragteligt flottere designet. Det er naturligvis en subjektiv betragtning, men for alle os der har brugt den sidste uges tid på at kigge på den nye Symfonisk-lampe er enige om, at den ser mere sofistikeret ud. Det skader ikke ligefrem at du kan mixe og matche hvid og sort i både base og skærm, som giver forbrugeren lidt mere frihed, ja du kan faktisk også vælge en skærm i enten glas eller tekstil. Lige meget hvad kan vi vist roligt slå fast, at den føles markant dyrere end den er, og at der gemmer sig en så pålidelig højtaler indenunder, det gør kun det indtryk bedre.

Dette er en annonce:

Der er endnu flere "Quality-of-Life"-ændringer også. Du skal ikke længere rotere en komfuragtig switch for at tænde, men snarere bare trykke på en knap foran, og den tager nu imod E26/E27-pærer, som er lettere at finde i smarte formater, snarere end det lidt mindre format den tidligere bruger.

Sonos IKEA Symfonisk (Gen2)

Den lyder stadig meget bedre end man skulle tro også. Selvom at markedsføringen tidligere har henvist til et omnidirektionelt design, så har enhederne været ret så direktionelle. Denne gang er der dog en ny såkaldte "waveguide", der skal hjælpe lyden til at føles mere som 360 grader, og det virker forbløffende overbevisende. Den kan ikke spille helt lige så højt som en almindelige Sonos One Gen 2, men udover det er der ikke meget der adskiller dem på selve kvaliteten, og den ene er jo også en lampe, du ved.

Ligesom en Sonos One, så er det her vitterligt bare et Sonos-produkt, i den forstand at den aktiveres og opsættes igennem Sonos-appen, har adgang til hele økosystemet, AirPlay 2, Sonos Radio og meget mere.

Dette er en annonce:

Naturligvis er det her en "lille" opdatering, men det er en lille opdatering af et produkt der i forvejen fungerede direkte glimrende. IKEA og Sonos' samarbejde er fortsat en af de mest fascinerende "collabs" i tech-branchen, og er igen med til at skabe en mere harmonisk sammenslutning af hjemmets forskellige størrelser. Vi håber fortsat at dette bare er begyndelsen, for nøj hvor er det smart.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold