Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Logitech Lift

Fin konstruktion og idé, men en høj pris og et ringe "klik" forhindrer Lift i at kunne konkurrere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Logitech er ret seriøse omkring at introducere os for produkter, der ikke bare er til at betale, men som specifikt forbedrer ergonomien ved en fuld dags kontorarbejde. Her har de også haft succes, må man sige, og en række af de produkter der i den forbindelse er blevet lanceret har nemlig sat tankerne i gang om hvorvidt alt det grej vi normalt bruger i virkeligheden kan være skadeligt på længere sigt.

Ét af de produkter som oftest bruges som eksempel på ergonomi på kontoret er vertikale mus. Det er efterhånden ret etableret videnskab, at er din mus vertikal, så holder du den i et såkaldt "handshake grip", og derigennem er din positur mere organisk, som på sigt mindsker risikoen for musearm, karpaltunnelsyndrom eller såkaldt RSI.

Der hvor der opstår uenigheder er om hvorvidt dette opnås udelukkende ved den vertikale form, eller om musen egentlig bare skal formes efter ergonomiske principper, og hvis sidstnævnte er tilfældet kan du lige så godt købe en Logitech MX.

Logitech Lift

Men hvis du flirter lidt med ideen om en vertikal en af slagsen, så har Logitech netop introduceret Lift, som er en lidt mindre udgave af den stadigt aktuelle MX Vertical, og som resultat er lige en kende billigere til 599 kroner i Danmark.

Dette er en annonce:

Det er tilgængeligheden der er afgørende her. Lift fås både til venstre- og højrehåndede, kan køre i op til 24 måneder på et enkelt AA-batteri, virker til både MacOS og Windows, og kan sømløst skifte mellem tre forskellige enheder på samme tid.

Selve musen er ret flot, og fås i en række pastelagtige farver, der faktisk klæder den. Logitech Options-softwaren er responsiv og overskuelig, og den er faktisk overraskende behagelig at bruge takket være sit 57 grader twist, der eksisterer i forlængelse af håndens kurvning.

Der er bare ét problem her. Af uransagelige årsager, så har Logitech valgt at udstyre Lift med direkte utilfredsstillende knapper, der både virker klistrede og bløde, og samtidig slet ikke har den responsivitet som selv en kontormus bare skal tilbyde. Det er tydeligt at se hvorfor, eftersom de er langt mere stille end det traditionelle "click" du får fra eksempelvis en MX. Men kompromisset er i ubalance, og det føles... ja, bare ikke godt at klikke med Lift.

Logitech Lift
Dette er en annonce:

Det er i sig selv en kende diskvalificerende, særligt når nu den bare lidt dyrere MX Vertical ikke har det her problem (som vi husker det). Når det så er sagt, så er Lift særligt designet til mindre hænder, og selvom jeg, Magnus, ikke fandt den nær lige så behagelig over længere perioder som først antaget, så er den blevet fast inventar hos min kæreste, Klara, der har den med på arbejde hver eneste dag.

Lift er designet til udfylde et specifikt tomrum i Logitechs line-up, hvor den tilbyder en ergonomisk løsning til dem der mener at MX Vertical er for stor. Det er som sådan fair nok, og der er ikke rigtig en finger at sætte på specifikationer, byggekvalitet eller batterilevetid. Men Logitech bør efterhånden vide, at kvaliteten af "klikket" betyder alt. Og her fejler Lift.

06 Gamereactor Danmark
6 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Logitech Lift

Logitech Lift

GADGET-TEKST. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Fin konstruktion og idé, men en høj pris og et ringe "klik" forhindrer Lift i at kunne konkurrere.Indlæser mere indhold