Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Razer Leviathan V2

Razer skyder lidt ved siden af med deres nye soundbar og subwoofer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Nogle mener måske at det nærmest er åndssvagt at placere en soundbar og dertilhørende subwoofer på sit skrivebord, for at tilslutte sættet til sin stationære computer. Det lader til at de fleste foretrækker headsets, og det er måske med rette, eftersom den løsning tilsyneladende er en kende mere alsidig.

Men producenter som Logitech og Sound Blaster har tilsyneladende held med at lave de her pseudo surround-løsninger til PC, og det er måske også sigende at Razer nu, efter syv år, har valgt at bringe Leviathan-systemet tilbage på markedet i en V2-udgave. Med andre ord; der må være noget om snakken.

Leviathan V2 består af en soundbar og en subwoofer, og det sæt vil stå dig i €249,99, en prisstigning på cirka €49,99. Begge dele er klædt i den samme matte plastik, og selvom at overfladen er lettere raffineret, så er særligt soundbaren overraskende stor, og er ikke som sådan pladsbesparende, eller moderne, i sit design. Nej, du kommer ikke som sådan til at fornærme nogen, men den er nok snarere anonym end egentlig... du ved, pæn.

Razer Leviathan V2

Bagpå er der en USB-C til USB-A (ja, det kræver en USB-A port og, separat strøm. Fint er det dog at de har inkluderet nogle gummifødder, der vinkler soundbaren på en sådan måde så at du sidder direkte i midten af lydstrømmen. Men det er svært ikke at lægge mærke til, at der ikke er nogen optisk port, HDMI ARC eller AUX. Der er ikke engang et hovedtelefonstik. Der er i øvrigt heller ikke nogen fjernbetjening, så alt i alt er det utrolig begrænset hvor henne Leviathan V2 reelt set kan bruges.

Dette er en annonce:

Indvendig finder vi to full range drivere på 48x95 millimeter, to 20 millimeter tweetere og til sidst to passive radiator drivere på 43x135 millimeter. Den medfølgende subwoofer er i øvrigt en enkelt nedadvendt driver på 140 millimeter. Det hele lyder ret godt i det hele taget, og der er overraskende meget detalje, og overraskende brede lydlandskaber fra særligt soundbaren. Subwooferen er ret lille, så der er ikke meget spark i den, men det hele virker dog relativt upåklageligt. Andre medier lader til at have haft forbindelsesproblemer med subwooferen, men det har vi altså ikke oplevet.

Der er naturligvis også Chroma, og det er faktisk et af produktets absolutte højdepunkter, Det er særligt denne tynde RGB-stribe langs kanten på soundbaren der imponerer her. Ja, du skal installere Synapse, men det ser faktisk ganske smagfuldt ud. Det er tydeligt hvor langt Razer er kommet med Chroma, og Leviathan V2 er et godt eksempel. Du kan desuden styre lyset med en Chroma app, som dog frustrerende nok ikke kan justere lyd. Der skal du bruge en separat app.

Razer Leviathan V2

Primært er der manglen på alsidige forbindelser, der fælder Leviathan V2 en smule. Selvom vi ikke specifikt oplevede problemer, så er det ikke det samme som at de ikke kan opstå, og særligt USB-baseret lyd kan løbe ind i software-relaterede problematikker, der kan være uhyre svære at løse. Lettere bliver det ikke, at Leviathan V2 ikke har noget alternativt, analogt input.

Dette er en annonce:

Når det så er sagt, så er lyden solid, og ligeledes er byggekvaliteten, så Razer slipper afsted med nød og næppe i denne omgang.

06 Gamereactor Danmark
6 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold