Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Kingston Canvas Go! Plus (256GB)

Perfekt til DSLR-kameraet eller dronen, Kingston leverer solidt prissat hardware igen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom at hastighederne i skyen bliver hurtigere og hurtigere, og stabile internetforbindelser fortsat rulles ud til selv de mest øde egne på kloden, så er derfor fortsat et stort behov for lokal opbevaring på diverse enheder. Særligt professionelle har et behov for altid at kunne regne med et godt gammeldags USB-stik, eller i det her tilfæde et SD-kort.

I det her specifikke tilfælde inkorporerer vi til daglig en DJI Mini 3 Pro i vores produktion, der godt nok har nogle få gigabyte indbygget, men som virkelig gerne vil have et SD-kort, eller mere specifikt et microSD.

Kingston Canvas Go! Plus

Derfor har vi testet et Canvas Go! Plus microSD på 256GB (der er naturligvis flere størrelser tilgængelig) i den drone. Mere specifikt er der tale om et microSD designet specifikt til både Full HD og 4K DSLR-kameraer, droner - den slags rekreationel brug, som kræver Class 10 UHS-I hastigheder på over 100MB/s - og i det her tilfælde loves der 170MB/s.

Med i pakken, der i øvrigt står dig i cirka 400 kroner, medhører heldigvis også en adapter, der gør at du kan bruge SD-kortet i standardiserede porte i eksempelvis en MacBook Pro. Der er en smart lille lås på også, så det føles som én sammenhængende enhed. Dog har vi testet uden adapteren, det skal siges.

Dette er en annonce:

Crystal Disk-tests afslørede hastigheder lidt lavere end de reklamerede med cirka 99 MB/s read og 92 MB/s write, det er stadig mere end nok til relativt gnidningsfri optagelse via DJI Mini 3 Pro's 4K/60fps, og rigeligt til at overføre filerne tilbage til redigering efterfølgende. Nu er de nyeste Canvas SD-kort udstyret med en såkaldt Class 12 A2 rating, som burde betyde at kortet har adgang til nyere funktioner. Det er dog ikke noget man egentlig mærker.

Kingston Canvas Go! Plus

Men vores tid med Canvas Go! Plus har været relativt gnidningsfri, og det er også begrænset hvad man kan klemme ud af et SD-kort. Du får mere end hvad du betaler for her, og de 256GB har været mere end nok til masser af B-roll til eksempelvis vores EV Hour-videoer fra DJI Mini 3 Pro.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold