Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Marshall Emberton II

Marshalls lidt større højtaler er en del mere fornuftig end den mindre Willen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Skal vi ikke starte med det vigtigste? Eller, det er måske ikke det vigtigste for audiofile, eller entusiaster, men man bliver et eller andet sted nødt til at gå ud fra, at kigger man nysgerrigt efter Marshalls produkter, så er det fordi man, til en vis grad, lader sig drage af æstetik, af design, af udseende.

Og det er udseendet Marshall, som altid, har med sig, når det gælder Emberton II. Den er ret så lille, mindre end en Sonos Roam, men vejer 680 gram. Det kan altså mærkes, og den vægt synes forsætlig snarere end en designfejl. Hele herligheden er pakket ind i den faux-læderindbinding, som føles lettere gummiagtig, men som virkelig giver den et "leg-up", når man holder den, eller rør den. Ja, selv den centrale forgyldte Bluetooth-knap vidner om en sans for detalje du bare ikke ser andetsteds på det minimalistiske Skandi-dominerede marked. Der er sågar små ekstra spidsfindigheder såsom en ret old-school batteriindikator i røde LED-trin. Det hele oser af karisma og karakter.

Marshall Emberton II

Men en lille højtaler skal ikke bare være lækker at holde, og flot at se på, den skal være funktionel. Internt er den udstyre med to D-klasse forstærkerenheder, der skubber på de to fuldtoneenheder på 2 tommer, og frekvensrækkevidden er estimeret til 60-20.000Hz. Der er også to passive enheder til at give forbedret bas, en effekt man ikke kan få omnidirektionelt, men dog både foran og bagved. Det er et forsøg på at lave en afart stereoeffekt, og det virker til dels, alt efter hvor henne du er positioneret, naturligvis.

Der er Bluetooth 5.1, understøttelse af SBC, men her begynder det at gå i stå. Der er ingen understøttelse af mere avancerede codec som AAC og aptX, og der er ikke engang en mikrofon til en stemmeassistent. Jo, nogle vil sikkert finde det gammeldags på den bedst tænkelige måde, men ville selvsamme forbrugergruppe ikke så foretrække mere detaljeret afspilning af netop de avancerede lydcodec? Det ville jeg umiddelbart tænke.

Dette er en annonce:

Til gengæld er der IP67-certificering, men som Kim skrev i sin anmeldelse af Willen-højtalere at det altså kun er ferskvand, som noget er den type der er mindst sandsynlighed for at den reelt set falder i. Når det så er sagt, så har Marshall sørget for det essentielle her. Lyden er fin, og det ekstra råderum byder indenfor til forbedret dybde i mellemtonen. Designet er decideret glimrende, og de cirka 30 timer du får på en enkelt opladning er nærmest best-in-class.

Marshall Emberton II

Måske er det DSP'en, eller måske er det bare den ekstra plads der er at rykke rundt med, men der sker en dramatisk forbedring fra Willen til Emberton II, og det er vitterligt kun sidstnævnte vi aktivt anbefaler.

Pointen er at du kan få højtalere i det her prisleje der lyder bedre, såsom netop Sonos Roam, eller sågar adskillige modeller fra JBL. Men det betyder ikke at Emberton II ikke har den universelle appel, at den ser anderledes ud end alle de andre, og den slipper altså ret godt fra det.

Dette er en annonce:
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold