Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Insta360 Go 2

Et GoPro laver bedre optagelser, men er ikke nær så alsidigt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi er måske allesammen vant til en virkelighed, hvor "action-optagelser" har det karakteristiske GoPro-vandmærke nede i den ene side, og det er så sandelig med god grund. GoPro har cementeret et bundsolidt ry, og kvaliteten af optagelserne taler et eller andet sted for sig selv.

Men hvis du nu flirter med ideen om enten at bruge mere personlige optagelser i arbejdsregi, eller gerne vil lave videoer på din næste backpack-tur et nyt og eksotisk sted hen? Ja, så vil du opdage at et GoPro ikke bare er dyrt, men at alle de accessories der gør alle de spændende optagelser mulige - det sælges separat til overpris.

Det er her at Insta360 Go 2 kommer ind i billedet, for når du kommer hjem med sådan et kit, så får du et overflødighedshorn af små moduler med i pakken, der gør det muligt at optage fra et hav af forskellige vinkler.

Insta360 Go 2

Så hvad får du? Du får et kamera der er noget nær en tredjedel af et GoPro samlede størrelse, en Charge Case der agere kamerahus og batteripakke for kameraet, giver dig et OLED-panel til simpel styring og sågar en lille tripod for ekstra stabilitet. Du får også en Pivot Stand, der kan klistre på den ene side, og kan suspendere kameraet i en valgfri vinkel i eksempelvis en bilrude. Der er også en Clamp, der kan fæstne kameraet til eksempelvis skyggen på en kasket, eller skyggen i en bil, og til sidst er der en Pendant, som du kan have under trøjen, og dermed have kameraet siddende, nærmest svævende, uden på tøjet.

Dette er en annonce:

Alle de her accessories bruger stærke magneter, og alle gør de forskellige optagelsesmuligheder lette og spidsfindige, så det er virkelig fantasien der sætter grænser. Det hele er desuden konstrueret i blødt plastik, men ligesom med eksempelvis Arlo, og til dels Apple og DJI, så er det her plastik der føles både robust og solidt, samtidig med at det føles... luksuriøst. Ja, Go 2 er lavet til at komme med på farten, og at tage nogle slag i processen, men samtidig har man faktisk lyst til at kræse lidt om det.

Og når ja, det hele kører med en fantastisks mængde haptisk feedback, og der er samme universelle tripod mounting i bunden af Charge Case, så der er virkelig alle muligheder her. Der er også en smart LED når kameraet optager.

Insta360 Go 2

Så lang, så godt. Så hvordan er optagelserne? Ja, de er faktisk lidt som forventet. Go 2 optager i 1440p, og er der rigeligt med lys i dagtimerne, så er der en smule støj, men samlet set fungerer det decideret glimrende til netop dets tiltænkte rolle. Det betyder dog også at så snart lyset falmer, så begynder selvsamme støj at blive decideret distraherende. Når det så er sagt, så er der ret glimrende automatisk stabilisering, selv når den skyder i vidvinkel, og har du den eksempelvis klippet på Pendant for at lave en Hyperlapse af en lang gåtur, så får du ret smukke sekvenser ud af det.

Dette er en annonce:

Go 2 har ikke i princippet noget display, udover det lille OLED der kan hjælpe med at vælge mellem stillbilleder og video, men du bruger faktisk smartphone-appen til en del af de her ting. Appen fungerer som viewfinder, og det er også herfra at du "let" kan eksportere optagelser til din telefon. Men det... er ikke særlig sjovt. Det tager både enormt langt tid at overføre igennem en kombineret Bluetooth- og WIFI-forbindelse, men du skal gøre det ret ofte eftersom der kun er cirka 30GB indbygget plads, der ikke kan udvides overhovedet. Desuden skal du konstant synkronisere med kameraet for at kunne vedligeholde den førnævnte viewfinder.

Insta360 Go 2

Men selvom at der er små tekniske knaster, der forhåbentlig fikses i en Go 3, så er mulighederne Go 2 giver dig, og den alsidige oplevelse du får serveret, det er mere end nok til at retfærdiggøre prisen. Insta360 har lavet det perfekte action-kamera til en travl hverdag, hvor du aldrig begrænset af framing, men altid, altid kan få den sekvens du vil have.

Men Insta360? Næste gang, så skal I altså give os en taske med til alt det her.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold